• Marketing Pioneers

  Concept
  Marketing Pioneers is een beweging die tot doel heeft om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. Om dit doel te bereiken organiseren we jaarlijks een exclusief evenement, blijven we in contact via een social network en werken we door het jaar heen samen om enkele thematische spin-offs mogelijk te maken.

  We zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. Onze visie dat je moet kunnen delen om te vermenigvuldigen is onze verbindende factor.

   

  Evenement
  Op 31 januari 2013 wordt de vierde editie van het Marketing Pioneers evenement gehouden. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Een eendaags evenement voor een exclusief gezelschap van moderne marketing beslissers: directeuren / eigenaren, marketing managers en marketeers aan de klantzijde van de markt. Tijdens de dag zijn er meer dan voldoende momenten om onderling te netwerken.

  We bouwen aan een evenement waar iedere marketing beslisser stuiterend van de energie en inspiratie vandaan komt en de juiste contacten kan leggen. Er zijn namelijk al zoveel saaie congressen, seminars en beurzen.

  Netwerk
  De echte marketing pioneers van Nederland ontmoeten elkaar niet alleen tijdens het evenement, maar blijven ook daarna in contact via de Linkedin groep. Deze groep telt inmiddels ruim 1.400 leden en groeit nog dagelijks. Het is dé plek om marketing beslissers en gelijkgestemden digitaal te ontmoeten. Maar ook een plek om onderling te discussiëren of vragen te stellen aan marketing kenners.
   

  Marketing Pioneers wordt mede mogelijk gemaakt door het advies van de toppers in onze denktank:  Wim Andrea, Egbert Jan van Bel, Arko van Brakel, Ayman van Bregt, Simone Brummelhuis, Erik Driessen, Yuri van Geest, Lot Keizer, John Kivit, Hans van der Meulen, Sebastiaan Moesman, Guido van Nispen, Karen Romme, Niek Veendrick en Jann de Waal.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners