Partners

Marketing Pioneers 2013 wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Hoofdsponsors

 • Multiscope

  Multiscope is toonaangevend op het gebied van online marktonderzoekpanels. Het bedrijf voert landelijk representatief marktonderzoek uit via haar consumentenpanel (140.000+ leden), B2B panel (70.000+ leden) en een negental gespecialiseerde doelgroepenpanels. Tevens ondersteunt Multiscope opdrachtgevers met de opbouw, beheer en exploitatie van eigen panels en levert het software voor online marktonderzoek. Daarnaast loopt Multiscope voorop op het terrein van social media research. Met Momentum levert Multiscope een tool waarmee data uit social media verzameld, geanalyseerd en gerapporteerd wordt.

 • Saatchi & Saatchi

  Wij zijn Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland; The Lovemarks Company. Van een klassiek reclamebureau transformeerden we ons in een bureau van vandaag: een cross mediaal reclame- en internetbureau. We werken al jaren voor merken als Ariel, Head & Shoulders, Olaz, Pampers, Fiat, Lancia, Jeep en Hallmark. Recent kozen ook nieuwe klanten als Marktplaats, ASA, Douwe Egberts Senseo, Douwe Egberts L’Or, Regus | NS station2station, Secretary Plus, Parkinson Vereniging, NS Centraal Station en Samsung voor ons en onze Lovemarks filosofie.

Participanten

 • Bonded Services

  Bonded Services is worldwide frontrunner in the media asset management industry.  With facilities in Los Angeles, New York, London, Toronto, Hong Kong, Paris and Amsterdam, we globally manage media assets like documents, creative files, audio, video, film and marketing materials – digitally and physically. Our services have been specifically developed to service global media, entertainment customers and other industry sectors. Being global, but acting local, customers trust on our high professional and innovative media asset management services, logistics & distribution, closed loop supply chain and related services for years.

 • BrandLoyalty

  We create innovative, tailor-made loyalty concepts for top players in the food retail industry. You can rely on us every step of the way, from strategic advice to management, logistics and analysis. In fact, we won’t offer you anything until we’ve fully discussed your requirements, established your strategic aims, and agreed the best way forward. By investing in our relationship with our clients, we can improve their relationship with their customers.

 • Daisycon

  Daisycon speelt al meer dan 12 jaar een toonaangevende rol op het gebied van affiliate marketing en lead generation. Haar specialisatie in performance based online marketing kenmerkt zich door de afrekening op basis van het resultaat. Dit doet zij door het nauwkeurig meten van kliks, leads, sales of een combinatie hiervan. Het affiliatenetwerk van 40.000 publishers internationaal, meer dan 70.000 actieve websites en 1.700 lopende campagnes maakt Daisycon een zeer significante speler in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

 • Energize

  Energize is a creative agency for interactive brand communication. From our offices in Amsterdam and Shanghai we help ambitious brands grow by creating stuff people share, like or talk about. So it's them -and not the brand itself- that talk about a brand. That is what we call earned attention.

 • E-Village

  Wilt u e-mailmarketing en social media inzetten om uw klantwaarde te verhogen? Dan moet u bij e-mailmarketingbureau E-Village zijn. E-Village levert de software en de service om krachtige e-mailmarketingcampagnes te ontwikkelen. Met de in-house ontwikkelde marketing-applicatie Clang wordt gepersonaliseerde multichannel marketing naar een nieuw niveau gebracht. E-Village biedt bovendien ondersteuning in het gebruik van Clang. Zij doet dat voor klanten als Philips, Eneco, bol.com, Landal GreenParks, transavia.com en Shell.

 • Freshheads

  Freshheads staat voor nieuw internet. De toegankelijkheid van gegevens, het opnieuw delen van die gegevens en de uitingsvorm ervan staan altijd centraal. Nieuw internet gaat over API’s en online applicaties voor web, mobiel en ‘The Internet of Things’. Freshheads bedenkt, ontwerpt én ontwikkelt internettoepassingen met de perfecte combinatie van functionaliteit, techniek en design. 

   

 • Lectric

  LECTRIC is dé internetopleider van Nederland met ruim 60 trainingen & opleidingen op het gebied van social media, online marketing, online communicatie, traffic en conversie, websiteontwikkeling, webredactie en internet & organisatie. LECTRIC verzorgt trainingen & opleidingen op trainingslocaties in heel Nederland. Kenmerkend voor de opleidingen en trainingen zijn de persoonlijke aanpak en het hoge kwaliteitsniveau.

 • Lewis PR

  De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties en social mediacampagnes voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven en Aartselaar, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Barcelona, Boedapest, Düsseldorf, Frankfurt, Hong Kong, Lissabon, Madrid, Milaan, Mumbai, München, Parijs, Praag, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney, Warschau en Washington DC. Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van meer dan $32 miljoen en telt 300 werknemers.

 • Panelteam

  Op zoek naar de juiste manier om te slagen in Europa? Panelteam vergroot uw kansen op de internationale markt. Als lokale specialist bieden we toegang tot de kennis van 1,3 miljoen consumenten in 13 Europese landen. Panelteam werd opgericht in 2009 door een groep van zelfstandige onderzoeksbureaus. We bieden een centrale en zorgeloze dienstverlening die helpt bij het vinden van antwoorden op strategische vragen.

 • Shareforce

  Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met oplossingen voor markten die altijd en overal online zijn? Shareforce is een pionier in mobiele- en web applicatie ontwikkeling. We bouwen interactieve en schaalbare apps voor het Android, iPhone / iPad, HTML5 en PHP platform. Shareforce werd opgericht in 2008 en heeft kantoren in Nederland (’s-Hertogenbosch) en Roemenië (Ia┼či).

 • Vodafone

  Vodafone is wereldwijd marktleider op het gebied van telecommunicatie en is sterk innovatie gedreven. Met het hoogwaardig kwalitatieve Vodafone netwerk en innovatieve vaste en mobiele diensten stellen we onze klanten in staat het meeste uit hun leven te halen, zowel zakelijk als privé.

  Hoewel het aanbieden van mobiele diensten het hart van ons bedrijf is, doet Vodafone tegenwoordig veel meer. Zo kiezen steeds meer zakelijke klanten ook voor vaste en geïntegreerde communicatieoplossingen van Vodafone. We geloven dat onze toekomst ligt in het aanbieden van mobiele en vaste data diensten, ondersteund door de beste klantenservice in de industrie.

Service partners

 • NewMediaBrains

  NewMediaBrains is een initiatief van Anne Marie Hazenberg in nauwe samenwerking met de beste online media professionals uit de markt en de creatieve industrie Rotterdam. Door jarenlange ervaring binnen het vakgebied en kennis over (zakelijke) markt merken wij dat er veel behoefte is bij professionals om met name praktische kennis op te doen. Een update over de laatste stand van zaken en deze slim toegespitst de toepasbaarheid van nieuwe technieken in je eigen werkomgeving. Wij streven naar het invullen van deze behoefte vanuit een onafhankelijk en transparant platform. Het uiteindelijke doel van New Media Brains is dat cursisten, trainers en experts een community gaan vormen waar kennisoverdracht en inspiratie m.b.t. het vakgebied centraal staan.

 • Persuader

  Bij Persuader Progressive Media kunt u terecht voor creatie, productie en distributie van audiovisuele media. Dat gebeurt op basis van eigen formats maar ook in opdracht. Wij leveren een complete oplossing: script, productie, Tv of internet uitzending, website, video player, video hosting, sociale media. Wij maken het project samen met u tot een succes. 

 • spotONvision

  spotONvision is een B2B marketing- en communicatiebureau. Wij geloven in de kracht van innovatie en kennen de ins en outs van B2B marketing, contentmarketing en het B2B koopproces. Met onze klanten werken wij aan klantgerichte en integrale marketing waarbij strategie, uitvoering en technologie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. spotONvision staat voor maximale ROI en voor het vergroten van de waarde van de marketing binnen een organisatie. spotONvision is de organisator van het jaarlijkse B2B Marketing Forum.

Media partners


 • Adformatie


 • DDMA


 • Dutch Cowboys


 • Emerce


 • Frankwatching


 • Management Team


 • Marketingfacts


 • NRC Media


 • Sprout


 • Tijdschrift voor Marketing


 • Z24.nl

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!