TrendDoc2014

do 24 oktober 2013 @ 13.00u

De wereld verandert sneller dan we soms beseffen. Generaties volgen elkaar op, nieuwe mogelijkheden doen hun intrede, en de acceptatie van die nieuwe mogelijkheden gaat steeds sneller.

Het gaat soms zo snel dat we er lang niet altijd goed mee omgaan en mogelijkheden en kansen laten liggen. Als mens in onze eigen toepassingen en als ondernemer in onze verdien- en businessmodellen. Met dit TrendDoc geven we een kleine handreiking om die stap wel te kunnen maken.

Welke ontwikkelingen beïnvloeden ons gedrag in 2014 en daarna? Uit het Trendrad leiden we acht trends af die ons gedrag de komende jaren zullen beïnvloeden. Het zijn stuk voor stuk thema’s die niet nieuw zijn, maar o zo belangrijk voor iedere organisatie. Deze thema’s worden in het Trenddoc verder gespecificeerd naar actuele trends die we tijdens de Trendsfactory events en webinars aan de kaak stellen.

  1.     Gegevens & Data
  2.     Globalisering
  3.     Het Nieuwe Werken
  4.     Context
  5.     Snelheid
  6.     De mens als mens
  7.     Device gestuurd
  8.     Transparantie

Het rapport is hier gratis te downloaden.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners