Ken Segall

Apple, BMW, IBM, Intel

Ken Segall was twaalf jaar lang een prominent onderdeel van het vaste team van Apple oprichter Steve Jobs en creative director bij reclamebureau Chiat/Day. Segall was nauw betrokken bij de 'Think Different' campagne en zorgde voor de 'i' in de huidige Apple productlijn (iPhone, iPad, iMac). Hij volgde Steve Jobs na zijn vertrek bij Apple naar NeXT en keerde daarna samen met hem ook weer terug naar Apple. Naast zijn werk voor Jobs, die hem ook noemde in zijn biografie, werkte Ken in het verleden voor BMW, IBM en Intel.

Op dit moment is Ken Segall spreker en auteur. In zijn marketing bestseller 'Insanely Simple' beschrijft hij de obsessie naar eenvoud die een belangrijke motor is achter het huidige succes van Apple. Ken maakt nu een wereldtour om zijn filosofie verder te verspreiden.

  • 15:30 - 16:30

    Keynote speech

    Ken Segall was twaalf jaar lang een prominent onderdeel van het vaste team van Apple oprichter Steve Jobs en creative director bij reclamebureau Chiat/Day. Segall was nauw betrokken bij de 'Think Different' campagne en zorgde voor de 'i' in de huidige Apple productlijn (iPhone, iPad, iMac).

  • 13:30 - 14:00

    Vodafone Firestarters (parallel met networking break)

    Een interactieve en exclusieve sessie inclusief Q&A door interviewer Klaas Weima, blogger / Wetransfer oprichter Nalden en Marketing Pioneers keynote Ken Segall. Met als centrale vraag hoe de digitale wereld jouw industrie kan veranderen. Maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners